CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Carcassonne Základní hra - Jubilejní edice 20 let

téma založeno uživatelem Chmura - 21.1.2021, 16:14 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
adahy 2 Bumsakalaka 19 Chmura 23 Curuj 1 Eldenroot 10 Kamzik 2 Mati 3 Myrha 1 Petr Blanc 1 PetrM 1 Silveralius 5 šmoula 6 xwinte00 2
Uvidíme s čím přijde Mindok, ale předpokládám že kdyby za to chtěl 1500,-Kč tak by ho hanba fackovala Velký úsměv
[-] 2x   Fanny, Petr Chytka
Odpovědět
(17.3.2021, 20:10)Eldenroot Napsal(a): Předpokládám, že Mindok to nevydá... nebo ano?

Právě že jo, vždyť už máme pravidla, viz pár příspěvků výše. Když vydali i 10 letou edici, tak coby teďka ne Mrknutí
Odpovědět
(21.4.2021, 11:47)Petr Blanc Napsal(a): Tak na Tlamagames už je předprodej  Cool

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Jen se tedy nejedná o CZ verzi...

tak tlama uvádí cenzu 979,-Kč...
Je potřeba vzít v potaz, že krom základní hry se tam nachází další kartičky a bezesporu luxusní obal Usměvavý
Třeba lovci a sběrači taky začínali na +- 600,-Kč ...
Takže prodejné to určitě bude, ale myslím, že hlavně pro fanoušky Carcassonne. Nový (Carcassonnem ještě nepolíbený) hráč si toto asi nekoupí, i když kdo ví Mrknutí
Ale jak psali ostatní, tak se taky přidávám "snad" k budoucím majitelům Usměvavý
[-] 2x   Bumsakalaka, Chmura
Odpovědět
(28.4.2021, 8:31)Bumsakalaka Napsal(a): @šmoula tak konecne?

Aby ne, po dvaceti letech Velký úsměv
Odpovědět
(30.5.2021, 9:34)Eldenroot Napsal(a): Jim to je stejne jedno, lidi to budou kupovat ve velkem i tak... S vetsi marzi nez obvykle si pekne vydelaji a svuj ucel to splni. Kvalita stranou.

To je pravda, ale když už si dali záležet s novou grafikou, tak to mohlo být "vymazleny".
Přitom oddělat z kartičky pár domků stojí minimální úsilí - o to víc mě to mrzí...
No kdyžtak si to předěláme podle svýho a bude Mrknutí Cool Velký úsměv
Odpovědět
Tak jsme to o víkendu prubli a musím hodnotit celkem kladně. Hráli jsme ve 4 s jednou kartou v ruce.
Grafika domečků je přeplácaná, ale vyloženě do očí to nebije. Spíš cesty kolikrát neseděly na sebe - to mi vadilo více Naštvaný
Hráli jsme to komplet y rozšíření mi přijdou povedené (myslím ty šipky s těmi symboly).
Hru jsem sice vyhrál, ale pak jsem zjistil, že mi Mindok nabalil o jednoho modrého meepla víc Velký úsměv takže si je před hrou raději přepočítejte Mrknutí

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  10 let Carcassonne fóra! Chmura 1 40 27.2.2024, 0:19
Poslední příspěvek: Eldenroot
  Řeka Jubilejní edice 20 let + 2x Řeka II v jedné hře Chmura 0 42 14.12.2021, 1:16
Poslední příspěvek: Chmura
  Carcassonne Základní hra (Nová edice) 12 mil. hledá se obrázek dna krabice Chmura 7 2 104 20.9.2021, 20:49
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)